Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul solist al trupei O-zone, Dan Bălan, este în continuare în Ucraina, unde este stabilit de ceva vreme. Radu Sîrbu, fostul lui coleg de scenă, a povestit că Dan este bine, dar nu a precizat dacă el a plecat din Kiev sau se află încă în capitala Ucrainei, notează click.ro.

Dan Bălan a fost prins în mijlocul războiului din Ucraina, unde stă de câţiva ani. În momentul în care ruşii au atacat ţara, solistul originar din Republica Moldova era la Kiev şi nu a putut părăsi spaţiul ucrainean. Din fericire, fostul lui coleg de trupă, Radu Sîrbu, a putut lua legătura cu el şi a dat asigurări că Dan este bine. Radu a recunoscut, încă, că este îngrijorat. El nu a precizat dacă Dan este încă la Kiev sau a reuşit să plece din capitala ucraineană.

„Am vorbit cu Dan. M-am asigurat că este în regulă, mi se pare corect și uman. Am vorbit cu el prin mesaje și mi-a spus că este ok. Sper să fie bine în continuare. Cu toții suntem îngrijorați, dar încercăm să nu ne lăsăm intimidați, pentru că frica nu face decât să semene panică!”, a declarat Radu Sîrbu, la Antena Stars, conform sursei citate.

Fostul membru al trupei O-zone a povestit că şi părinţii lui se află la Chişinău, dar că sunt în afara oricărui pericol. Se aud, totuşi, explozii la distanţă şi sunt neliniştiţi.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/noi-informatii-despre-dan-balan-blocat-in-412123.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava