Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei Ion Lungu a anunţat că, săptămîna aceasta, vor intra în reparaţii noi străzi. Este vorba despre străzile Lalelelor, Păcii, Muncii, Lazăr Vicol şi Aleea Saturn, bretelele pasarelei de pe strada Grigore Alexandru Ghica din Iţcani şi sensul giratoriu de pe strada Cernăuţi. Primarul a mai spus că se lucrează deja pe străzile Zorilor, Zamcei, Corneliu Coposu, Jean Bart, Ştefan cel Mare, Ştefan Tomşa, Eroilor şi Rulmentului.

Ion Lungu a adăugat că se lucrează şi la reabilitarea mai multor străzi balastate din Iţcani şi Burdujeni-Sat. Este de menţionat faptul că săptămâna trecută au demarat lucrările de modernizare a străzii Ştefan cel Mare din Suceava şi a trotuarelor aferente, de la magazinul Bucovina şi pînă-n zona Palatului Administrativ. Deşi termenul de execuţie este luna februarie 2017 constructorul, asocierea de firme formată din „Victor Construct” Botoşani şi „Autotehnorom” Suceava, s-a angajat că va finaliza investiţia la data de 31 mai anul curent. Valoarea contractului este de 1,57 de milioane de lei, fiind cu un milion sub preţul de pornire a licitaţiei.

Circulaţia pe porţiunea respectivă de stradă este închisă până la teminarea lucrarilor. Trebuie spus că anul acesta, Primăria Suceava va aloca 33,7 milioane de lei, pentru întreţinerea şi repararea străzilor din care 20 de milioane de lei vor fi folosite pentru reparaţii şi întreţinere şi 13,7 milioane pentru investiţii. Sunt avute în vedere 200 de străzi din toate cartierele.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava