Concert pascal
MOPAN Suceava

Bioenergy Suceava realizează pentru locuitorii municipiului o investiție în beneficiul comunității, încălzirea centralizată fiind soluția ideală pentru orice oraș din România,  în contextul previziunilor economice și liberalizării prețului la gazele naturale. Investiția centralei de cogenerare din Suceava, de peste 80 de milioane de euro, se realizează după un proiect tehnic standard care a fost implementat cu succes în mai multe țări din Europa, inclusiv România, conform standardele Uniunii Europene.

Legislația în vigoare a României solicită necesitatea unui proiect tehnic pentru o investiție de acest tip iar Bioenergy Suceava deține proiectul tehnic standard. Acest proiect este adaptat la condițiile reale de sol din municipiul Suceava și la materialele de construcții disponibile la nivel local. Adaptarea proiectului tehnic standard se realizează de către firma Trip Expert Deva, companie specializată de proiectare care a realizat de-a lungul timpului proiecte similare. Adaptarea proiectului se realizează etapă cu etapă, odată cu avansarea lucrărilor, rezultând în final un proiect tehnic local complet.

„Lucrările de construcții executate până în prezent de către General Construct Suceava, constructor local prestigios, au fost realizate la standarde ridicate, fără a întâmpina situații care să întârzie finalizarea proiectului.  Doresc să vă asigur ca în acest moment, Bioenergy Suceava se află în graficul de timp agreat cu Consiliu Local, astfel centrala de cogenerare va fi complet funcțională în noiembrie anul curent atâta timp cât planificarea actuală este respectată și nu apar alți factori care ar putea întârzia lucrările. Eu personal am ales orașul Suceava pentru a realiza această investiție, pentru că acest oraș reprezintă pentru mine locul special în care mintea și inima se întâlnesc. Mai mult, am avut convingerea că investitorii sunt apreciați și așteptați în Suceava. În general, investitorii se sperie de piedici și dificultăți întîmpinate, de orice tip, însă noi nu ne vom speria. Noi vom continua să credem în în buna intenție a sucevenilor și vom continua investiția așa cum le-am promis.”, a declarat domnul Adrian Bodea, Preşedinte Adrem Invest.

Despre Adrem Invest
Adrem Invest este companie românească orientată către inovaţie şi specializată în ingineria tehnologică. Alcătuită din 4 divizii: Ingineria Proceselor, SCADA & Automatizări, Servicii Integrate şi Energii Verzi, cu o cifră de afaceri de 39 milioane de euro şi un număr de 840 angajaţi în 2012, Adrem Invest oferă soluţii tehnologice inovatoare care eficientizează activitatea companiilor partenere. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi www.adrem.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava