Concert pascal
MOPAN Suceava

Aventura de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, din jungla Dominicană, are parte de o nouă concurentă. Este vorba despre Andreea Ioana Moldovan, alias Ami. Dar nici bine nu a intrat în competiţie, că artista a şi făcut circ şi a iscat un scandal uriaş. Era cât pe ce să leşine în timpul unei probe şi a încins spiritele între două colege, Bia Khalifa şi Lidia Buble, notează click.ro.

Ami a reuşit să se remarce foarte repede în competiţia de la PRO TV, căci a făcut spectacol încă de la primele probe. La un moment dat, a trebuit să intre cu capul într-un recipient cu apă şi s-a speriat atât de tare că nu va putea controla situaţia, încât a făcut un atac de panică de toată frumuseţea şi a avut nevoie ca medicul emisiunii şi colegii să-i acorde ajutor.  Dar totul s-a rezolvat cu bine. Cel puţin în ceea ce priveşte această probă. Căci dacă ne referim la relaţia cu ceilalţi concurenţi, Ami nu stă prea bine… Şi asta pentru că Bia Khalifa a făcut o remarcă la adresa ei ce a trezit scântei. „Eşti prima cântăreaţă adevărată pe care o avem în toată tabăra!”, i-a spus Bia lui Ami. Ce pare a fi un compliment pentru ea o jigneşte pe Lidia Buble, căci şi ea este solistă. Dar Bia nu a lansat la întâmplare această remarcă, potrivit sursei citate.

„În sfârşit a venit un talent adevărat, o cântăreaţă pe bune. M-am plictisit de Lidia, cu singura ei voce plictisitoare şi falsă. Ami arată a artist, Lidia arată a băieţel!”, a mai adăugat Bia.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/ami-a-facut-spectacol-la-sunt-celebru-2204535.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava