Concert pascal
MOPAN Suceava

Chiar dacă în ultima perioadă, temperaturile de toamnă își fac simțită prezența mai târziu asta nu înseamnă că acestea nu sunt prezente.

Un lucru este cert, frigul va apărea și odată cu el și îngreunarea utilizării funcției respiratorii a pacienților laringectomizați. Sănătatea pacientului laringectomizat depinde în mare parte de calitatea respirației și protecția împotriva virusurilor și a bacteriilor din aer, iar anotimpul rece este momentul în care toți acești factori sunt prezenți.

Tu cum ești alături de pacientul laringectomizat în perioada rece din an?

Empatia celor apropiați față de pacienții care s-au confruntat cu o operație de laringectomie trebuie să fie constantă, însă sunt anumite momente în care din cauza factorilor externi ce le afectează starea de sănătate, emoțiile acestora sunt în pericol.

Pentru a ajuta pacientul laringectomizat să depășească mai ușor perioada rece din an, echipa Clarfon are lunar mai multe promoții extraordinare!

Canula Traheala Provox LaryTube este una dintre multele oferte pe care echipa Clarfon le pune la dispoziție. Aceasta este o canulă simplă, moale, din silicon care menține deschiderea stomei, pentru a asigura respiratia normală a pacientului.

Provox LaryTube poate fi folosită pentru a atasa Filtrele HME sau valva de vorbire Provox FreeHands FlexiVoice.

Tu când ai fost ultima dată într-un cabinet Clarfon și ai discutat cu un specialist pentru a primi sprijinul de care ai nevoie?

Echipa Clarfon este mereu alături de tine, fie că ești pacient laringectomizat, fie că ești cunoștința unui astfel de pacient!

Chiar dacă respirația poată să fie mai dificilă toamna, empatia trebuie să fie prezentă tot anul!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava