O femeie de 30 de ani din comuna Verești a accidentat trei persoane care traversau în mod neregulamentar strada. Accidentul a avut loc vineri la amiază pe un drum judeţean din comuna Fântânele. În timp ce conducea autoturismul, după o curbă la stânga, femeia a efectuat manevre pentru a evita un grup de persoane care în acel moment traversau strada prin loc nepermis, acroşându-le pe trei dintre acestea. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui localnic, de 22 ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

La faţa locului au fost identificate alte două femei, una de 63 ani și cealaltă de 87 de ani, care au declarat  că au fost şi ele acroşate de autoturismul respectiv, însă nu au suferit vătămări corporale, refuzând să fie transportate la spital pentru efectuarea de investigaţii medicale.

Conducătoarea auto și cele trei persoane implicate în eveniment au fost testate cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care bărbatului de 22 ani și conducătoarei auto li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava