Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociația ”Rădăuțiul Civic” a donat șapte concentratoare de oxigen pentru bolnavii cu insuficiență respiratorie internați la secția COVID a Spitalului Municipal Rădăuți. La secția de pneumologie sunt internați aproximativ 50 de pacienți, iar la cea de infecțioase aproape 20.

”Aparatele au costat 31.094 de lei și au fost achiziționate din fondul de urgență Rădăuți, datorită vouă, celor care ați crezut în această idee și în puterea societății civile. Fiecare leu din această campanie locală s-a întors în comunitate, în Rădăuți, atunci când era mai mare nevoie de el, iar prin această donație, numărul de concentratoare din spital aproape se dublează!

Pentru moment, personalul medical nu va mai trebui să mute aparatele de la un bolnav la altul și sperăm ca situația să se mențină așa. Vom încerca să achiziționăm alte 5 concentratoare de oxigen în perioada următoare, de aceea orice sprijin este de ajutor”, a spus cei de la Rădăuțiul Civic.

Cei care vor să doneze o pot face prin virament direct în contul bancar: Asociația „Rădăuțiul Civic”, Mun. Rădăuți, Str. Grănicerului nr. 10 A, Cont bancar: RO43RNCB0241161686520001, deschis în RON la Banca Comercială Română SA, cu mențiunea „Fond urgență”.

Donații se pot face online, cu card bancar, sau prin PayPal, informații fiind disponibile la https://www.radautiulcivic.ro/sustine/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava