Concert pascal
MOPAN Suceava

Oana Zăvoranu are, de ceva vreme, pe platforma YouTube, o rubrică unde îi „ia la bani mărunți” pe toți influencerii din România. Astfel, nu au scăpat nici Gabriela Cristea și Tavi Clonda, care de ceva vreme cochetează cu „influencereala”, notează click.ro.

Actrița are o părere foarte proastă despre cei care practică această nouă „meserie” și îi denumește „mocangiști”, făcând referire la faptul că, în schimbul promovării anumitor brand-uri, aceștia primesc foarte multe lucruri pe gratis, de la mâncare până la cosmetice, spre exemplu.

În vizorul Oanei Zăvoranu au intrat și prezentatoarea TV Gabriela Cristea și partenerul ei, Tavi Clonda, care, de curând, au publicat în mediul online mai multe filmulețe din vacanță, de la un restaurant din Poiana Brașov. Aceștia au arătat ce mâncare au primit în locația respectivă și au oferit în postările lor și denumirea localului, părând că ar fi făcut, astfel, barter. Cei doi soți au fost aspru criticați de către vedetă, care i-a numit „nehaliți” pentru că au publicat filmulețele respective în care apar mâncând, insinuând că ar fi primit mâncarea pe gratis pentru a face reclamă localului respectiv, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/oana-zavoranu-isi-bate-joc-de-gabriela-cristea-si-410151.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava