Olga Kurylenko este „complet vindecată” de coronavirus, singurul simptom care i-a rămas fiind o tuse ușoară, potrivit contactmusic.com.

Actrița de 40 de ani a mărturisit săptămâna trecută că a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Acum, Olga a venit cu detalii noi și, alături de o fotografie cu ea, purtând mască, îmbrățișându-și băiețelul de patru ani, a scris, pe Instagram: „O zi a mami fericită! #ZiuaMamei P.S. M-am vindecat complet. Să recapitulăm: Timp de o săptămână m-am simțit destul de rău și am stat mai mult în pat, dormind, cu febră mare și cu dureri puternice de cap. În a doua săptămână, febra a dispărut, dar o ușoară tuse și-a făcut apariția și, de asemenea, m-am simțit foarte obosită. La sfârșitul celei de-a doua săptămâni, am început să mă simt complet bine. Tusea aproape nu mai este – mai tușesc foarte puțin dimineața și seara. Sunt bine! Iar acum doar mă bucur de acest timp pe care îl am – meditez asupra unor lucruri și mă joc cu fiul meu.”

Starul din ‘Quantum of Solace’ și-a îndemnat fanii să respecte îndemnurile autorităților încă de când a aflat de diagnosticul ei pozitiv, săptămâna trecută. „M-am încuiat în casă după ce testul pentru coronavirus mi-a ieșit pozitiv. De fapt, mă simt rău de o săptămână aproape. Febra și oboseala sunt principalele mele simptome. Aveți grijă de voi și luați această pandemie în serios!”, a scris ea pe Instagram la acel moment, potrivit sursei citate.

Olga Kurylenko s-a vindecat „complet” de coronavirus . Cum s-a manifestat boala la ea, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava