Concert pascal
MOPAN Suceava

Olga Kurylenko este „complet vindecată” de coronavirus, singurul simptom care i-a rămas fiind o tuse ușoară, potrivit contactmusic.com.

Actrița de 40 de ani a mărturisit săptămâna trecută că a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Acum, Olga a venit cu detalii noi și, alături de o fotografie cu ea, purtând mască, îmbrățișându-și băiețelul de patru ani, a scris, pe Instagram: „O zi a mami fericită! #ZiuaMamei P.S. M-am vindecat complet. Să recapitulăm: Timp de o săptămână m-am simțit destul de rău și am stat mai mult în pat, dormind, cu febră mare și cu dureri puternice de cap. În a doua săptămână, febra a dispărut, dar o ușoară tuse și-a făcut apariția și, de asemenea, m-am simțit foarte obosită. La sfârșitul celei de-a doua săptămâni, am început să mă simt complet bine. Tusea aproape nu mai este – mai tușesc foarte puțin dimineața și seara. Sunt bine! Iar acum doar mă bucur de acest timp pe care îl am – meditez asupra unor lucruri și mă joc cu fiul meu.”

Starul din ‘Quantum of Solace’ și-a îndemnat fanii să respecte îndemnurile autorităților încă de când a aflat de diagnosticul ei pozitiv, săptămâna trecută. „M-am încuiat în casă după ce testul pentru coronavirus mi-a ieșit pozitiv. De fapt, mă simt rău de o săptămână aproape. Febra și oboseala sunt principalele mele simptome. Aveți grijă de voi și luați această pandemie în serios!”, a scris ea pe Instagram la acel moment, potrivit sursei citate.

Olga Kurylenko s-a vindecat „complet” de coronavirus . Cum s-a manifestat boala la ea, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava