Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr om de afaceri, Adrian Ionel Brădățan, va candida din partea PNL pentru funcția de primar al comunei Drăgoiești. Funcția a rămas vacantă după ce în luna iulie a acestui an prefectul județului a emis ordinul de încetare a mandatului de primar a lui Vasile Petroaie, pe motiv că acesta nu și-a putut exercita atribuțiile o perioadă mai mare de șase luni, din motive medicale. Alegerile parțiale pentru funcția de primar în Drăgoiești vor avea loc în data de 5 noiembrie 2017.

Candidatul PNL pentru Primăria din această comună și-a depus astăzi candidatura, la înregistrarea dosarului fiind prezenți președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, precum și secretarul general al organizației județene, Viorel Seredenciuc și secretarul general adjunct, Cristi Crețu.

Prezent alături de Adrian Ionel Brădățan, Gheorghe Flutur, a spus că este încrezător în victoria acestuia în alegeri. Flutur a precizat că îl va sprijini pe Adrian Ionel Brădățan în ducerea la îndeplinire a proiectelor pe care le are pentru a schimba în bine viața locuitorilor din această comună. „Adrian Ionel Brădățan este un om foarte pragmatic, cu inițiativă și care are foarte multe proiecte pentru comuna Drăgoiești. Și sunt convins că le va putea pune în practică. Îi vom fi alături pentru a realiza proiecte precum conectarea comunei Drăgoiești la rețelele de apă potabilă și canalizare, extinderea rețelelor de drumuri asfaltate, modernizarea rețelelor electrice și construcția de noi puncte de transformare în zonele în care s-au extins zonele de case, dar și începerea cadastrului și a intabulării gratuite a terenurilor și modernizarea unităților de învățământ. De asemenea, îl vom sprijini pe Adrian Ionel Brădățan în încurajarea tinerilor plecați în străinătate să se întoarcă acasă pentru a investi într-o localitate care se află aproape de municipiul Suceava. Sper să câștige aceste alegeri. Și îi îndemn pe cetățenii din Drăgoiești să voteze un om gospodar, care în mod sigur va schimba în bine viața acestei localități în acest scurt mandat de doi ani și jumătate”, a încheiat Gheorghe Flutur.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava