Concert pascal
MOPAN Suceava

În contextul actual, Opera Comică pentru Copii (OCC) s-a adaptat și a căutat variante prin care să-și păstreze activitatea și echipa întregită. A inovat încă odată domeniul programelor interactive pentru a rămâne aproape de copii și a salvat aceste momente dificile, lansând la cererea publicului, prima aplicație de vizionare a  spectacolelor și a evenimentelor produse de instituție: www.operacomica.ro.  Pentru doar 1 leu / zi, adică pentru un abonament lunar de doar 30 de lei, fiecare familie are acces nelimitat la spectacole de operă, operetă, balet, musical și teatru pentru copii, dar și la emisiuni educative. Primele trei zile după activarea abonamentului sunt gratuite – ocazie cu care toată țara are acces acum la spectacole culturale de mare calitate, ale Operei Comice pentru Copii, instituție unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează. Mai mult, au adoptat și ,,gift subscribe”, un fel de  ,,bilet în așteptare” pentru aplicație, astfel încât, dacă doriți să oferiți unor oameni care nu-și pot permite să vizioneze spectacolele, să o puteți face ușor.

Alo, Opera Copiilor?

Din 7 aprilie, Opera Comică pentru Copii a lansat campania „Alo, Opera Copiilor?”, prin care copiii pot suna și sta la povești cu personajele lor preferate din spectacolele OCC. Micii doritori, cu acordul părinților, pot apela numărul de telefon 0374.267.777, cu tarif normal, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 16:00, și vor intra în dialog cu unul dintre personajele din spectacolele Operei Comice pentru Copii. Pot adresa oricâte întrebări doresc și vor afla întreaga poveste din spatele personajului și al spectacolului.

Despre Opera Comică pentru Copii

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii îi apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate, cât şi prin diverse proiecte conexe. Anual, cele peste 700 de evenimente din stagiune sunt savurate la sediu de peste 220 000 de spectatori.

Aplicația Opera Copiilor: https://app.operacomica.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/OperaComica/

Instagram: https://www.instagram.com/operacomica/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava