Concert pascal
MOPAN Suceava

Ozana Barabancea, la un pas să fie linşată de fani după ce a luat la mişto incendiul din clubul “Colectiv”. “În poză este un dragon care arde în flăcări, zis şi făcut, au ars în flăcări”, scrie soprana pe pagina personală de socializare, potrivit click.ro.

Vedeta Antenei 1 este cel mai hulit om în spaţiul virtual de când a criticat vehement versurile şi imaginea trupei Goodbye to Gravity, dar şi persoanele venite să vadă concertul de vineri seară, când s-a produs incendiul soldat cu moartea a 29 de tineri.

“Ce lansare de CD a fost  azi-noapte în club “Colectiv”? Ce versuri promovau artiştii aceia? O schizofrenie mentală, să vibreze nenorocirile şi gândurile negative. Titlul albumului este o jignire la adresa spiritualităţii. Din păcate, ce au scos pe gură, aia s-a întâmplat. S-a murit în colectiv”, a scris Ozana Barabancea pe Facebook, mesaj şters ulterior, conform sursei citate.

Nu este singura persoană care a făcut astfel de afirmaţii nepotrivite.

Citește articolul complet și vezi ce au mai comentat vedetele, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/sa-va-fie-rusine-voi-nu-aveti-suflet

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava