Concert pascal
MOPAN Suceava

Numărul de aprecieri strânse pe rețelele sociale o demonstrează: Paris Hilton (41 de ani) este „sefa Crăciunițelor”, în America. Artista a strâns cele mai multe „voturi” în acest sens, având mii de vizualizări și comentarii la fotografiile în care ni se arată îmbrăcată foarte sexy, lângă bradul frumos împodobit de Crăciun, notează click.ro.

Paris petrece zilele acestea o vacanță pe iaht, alături de soțul ei, Carter Reum (41 de ani), dar nu a uitat nici de fanii ei, pe care i-a încântat cu mai multe fotografii ca acestea, în care este îmbrăcată în lenjerie din dantelă roșie, poartă fes de Moș Crăciun, mănuși și un colier cu diamante.

Într-o altă fotografie, vedeta a adăugat o haină roșie pufoasă de blană care i-a acoperit doar umerii pentru a-și dezvălui lenjeria intimă dedesubt. Bineînțeles că ținuta sexy nu i-a ținut pe admiratori departe. Aceștia i-au dat multe comentarii în care îi urează Crăciun fericit și multe comentarii ce îi laudă aspectul, cum ar fi: „Regina iconică”, „Arăți atât de frumos”, „Ești superbă”, „Crăciun fericit, eu sigur îl am cu această fotografie”, au fost câteva dintre ele.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/paris-hilton-sefa-craciunitelor-diva-s-a-pozat-2230570.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava