Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Judeţean Suceava va semna un parteneriat de colaborare cu Federația Națională a Ghizilor de Turism din România. Asta la propunerea şefului administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, propunere făcută în urma întâlnirii pe care a avut-o la Palatul Administrativ cu peste 100 de ghizi din ţară. Reuniunea a avut loc în deschiderea Conferinţei Naţionale a Ghizilor de Turism care se desfăşoară la Suceava în perioada 19-23 februarie la inițiativa agenției de turim HelloBucovina şi a Federației Naționale a Ghizilor de Turism din România – FNGTR.

Flutur: “Se investeşte aiurea în turism şi am scăpat lucrurile în kitsch. Ne-am scos un dinte şi ne-am pus unul de aur să vadă lumea că sclipeşte în gură »

«Eu la Suceava nu m-am întâlnit niciodată cu această verigă din lanţul asociaţii de turism, administraţie publică, Guvern. Trebuie să avem un feedback şi de la dumneavoastră să ne spuneţi ce nu merge în turism ca să îndreptăm. De aceea trebuie să facem un parteneriat. Să primim de la dumneavoastră semnale gen grupurile sanitare nu sunt funcţionale sau nu arată bine, că e piraterie în turism, că se investeşte aiurea în turism şi că am scăpat lucrurile în kitsch. Ne-am scos un dinte şi ne-am pus unul de aur să vadă lumea că sclipeşte în gură . De aceea trebuie să existe un perteneriat între noi », a spus Flutur.

El a fost aprobat de preşedintele Federației Naționale a Ghizilor de Turism din România, George Vasiliu, prezent la întâlnire, care a subliniat că acest parteneriat va fi primul pe care Federaţia îl va încheia cu un Consiliu Judeţean din România. « Suntem de acord ca în cel mai scurt timp să semnăm un protocol de colaborare şi să fiţi primul Consiliu Judeţean care face acest lucru », a adăugat Vasiliu.

Flutur : «Vă promit că vă acord azil turistic”

Gheorghe Flutur le-a prezentat celor peste 100 de ghizi programele culturale din acest an menite să atragă turiştii în Bucovina amintind de « Paştele în Bucovina», «Hora Bucovinei», Festivalul Internaţional de Artă Medievală, cel mare din ţară, Festivalul Naţional al Păstrăvului, Bucovina Rock Castle, Pelerin în Bucovina, Ocktoberfest în Est, Sărbătoarea Muntelui şi nu în ultimul rând Festivalul Ştefanian. Şeful administraţiei judeţene a adus în prim plan şi investiţiile în infrastructură pe care le va face în acest an pentru a înlesni accesul turiştilor enumerând modernizarea drumului care leagă Suceava de Neamţ, Mălini-Sabasa, cel care leagă Suceava de Harghita, Panaci-Bilbor, sau Grădiniţa-Coşna.

La final Gheorghe Flutur le-a mulţumit ghizilor din România că au ales Suceava pentru a găzdui Conferinţa Naţională şi i-a invitat să vină în viitor cu grupuri mari de turişti să viziteze Bucovina. « Vă promit că vă acord azil turistic”, a încheiat pe un ton glumeţ preşedintele Consiliului Judeţean.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava