Concert pascal
MOPAN Suceava

Partidul Verde filiala Suceava a remis presei un comunicat semnat de președintele Dan Acibotăriță în care expune trei probleme de actualitate de la dezbaterile din Parlament, la problemele de mediu și terminând cu moartea Regelui Mihai. Va prezentăm comunicatul integral așa cum a fost conceput pentru a nu-i știrbi esența.

”Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că în Parlamentul României opoziția este împărțită în 2 fragmente. Una, compusă din PNL și PMP, care prin vocea liderilor lor mai vin cu argumente sau amendamente la vreo lege, cu alte cuvinte mai mișcă ceva și cealaltă, din care face parte USR-ul, sunt mereu nervoși, rupți de realitatea noastră, a românilor, strigă că se fură în România, cine sunt împotriva lor sunt comuniști, fără să vină cu propuneri concrete în Parlament. Noi îi denumim ”parlamentarii zgomotoși și fără soluții”. Din nefericire opoziție existentă este ”moartă” și fără idei la actuala guvernare. Nu au niciun lider care să-i semene lui Corneliu Coposu și să-i pună în mișcare. Sunt așa de mici și fără de idei, încât PSD-ul chiar dacă trântește toată guvernarea tot vor câștiga alegerile în 2020. Singura șansă a lor, a opoziției, este o intervenție din exterior și reînoirea liderilor.

De asemenea, Partidul Verde filiala județeană Suceava aduce în atenția Agenție de Mediu Suceava, Garda de Mediu Suceava, Consiliul Județean Suceava faptul că la Cluj, pe data de 28 noiembrie 2017, digul de la depozitul de deșeuri Pata Rât s-a rupt, iar levigatul a început să se scurgă, cauzând un dezastru ecologic. Acest eveniment nedorit ar trebui să-i pună pe gânduri atunci când vor semna pentru autorizarea gropii de gunoi de pe Mestecăniș. Sunt șanse mari ca ceea ce s-a întâmplat la Cluj să se repete și la Suceava.

Majestatea Sa Regele Mihai I a fost un OM pe care România și românii cu greu îl vor mai întâlni, o valoare după care vom alerga cât de curând. Condoleanțe familiei îndoliate și Dumnezeu să-l odihnească în pace!”
Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

Filiala jud. Suceava

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava