Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Ardud, în judeţul Satu Mare s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de lupte greco-romane pentru juniori III. La competiţie au participat peste 250 de sportivi din întreaga ţară.
Luptătorii suceveni au avut o comportare remarcabilă reuşind să urce de patru ori pe podiumul de premiere. Medalie de aur au cucerit Viorel Strugariu, la 42 kg şi Tudor Horătău, la 53 kg şi Daniel Blănar, la 59 de kg, toţi cei trei câştigând medaliile de aur. O evoluţie bună a avut şi Mihai Corbu, care a reuşit să prindă ultima treapta a podiumului la categoria 59 kg. Datorită acestor rezultate, luptătorii antrenaţi de Andrei Bolohan şi Daniel Ciubotariu şi s-au clasat pe locul secund ca număr de medalii, fiind depăşiţi de gazde. Pe poziţia a V-a s-au mai clasat Adrian Moisei, la 32 kg şi Sebastian Prepeliuc la 100 kg.
“Sportivii noştri s-au descurcat bine şi cu mai multă şansă am fi putut cuceri mai multe medalii. La realizarea performanţelor de la aceste Campionate Naţionale a contribuit decisive sprijinul Consiului Local, al Primăriei şi Consiliului Judeţean Suceava, cărora le mulţumim” a declarat antrenorul Andrei Bolohan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava