Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 21 iunie  ora 03:25, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată direct de către o femeie de 21 ani domiciliată în oraș Pantelimon, jud. Ilfov cu privire la faptul că în jurul orelor 02.45 a fost agresată și i-au fost sustrase bunuri personale din garsoniera  unde stătea cu chirie din data de 20.06.2022 în mun. Suceava.

În urma activităților de investigații și cercetare penală efectuate de către lucrătorii Poliției mun. Suceava-Biroul Investigații Criminale Suceava s-a procedat la efectuarea unor activități investigative specifice, stabilindu-se că la data de 21.06.2022, în jurul orei 02:45, patru persoane (2 femei și 2 bărbați) pe care partea vătămată le cunoștea au pătruns în garsoniera, izbucnind un conflict.

Din cercetări s-a stabilit că cele patru persoane sunt doi bărbați cu vârste de 31 ani și 19 ani și două femei cu vârste de 20 și 19 ani.

La data de 22.06.2022 persoana vătămată a fost prezentată la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Suceava stabilindu-se că prezintă echimoze ce pot necesita 3 zile de îngrijiri medicale.

În cauză au fost recuperate bunurile sustrase și predate persoanei vătămate.

Față de cei patru suspecți a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24, fiind introduși în arestul IPJ Suceava.

La data de 22.06.2022 Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava a admis cererea formulată de procurorul care supraveghează urmărirea penală, fapt pentru care față de cei patru inculpați a fost luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile.

Cercetările sunt continaute de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Suceava, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prev. și ped. de art. 233, 234, alin. 1, lit. a, d și f din Codul penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava