Parastasul de 40 de zile pentru Costin Mărculescu a avut loc sâmbătă (18 iulie), la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală. Cu acest prilej, familia, prietenii și colegii i-au adus un ultim omagiu lui Costin, care a plecat fulgerător dintre noi, la vârsta de 50 de ani. La pomană au fost, printre alții, Pepe și Mara Bănică, potrivit click.ro.

Familia s-a ocupat de parastas a dat de pomană pachete întregi cu mâncare, în care se găsea hrană rece (brânză, chiftele, pateuri, fructe, dar și un croissant), apă, vin și colivă. Slujba a fost oficiată de părintele paroh Emil Caramizaru, la care actorul obișnuia să vină des la biserică. Sora actorului, Minerva, prietenii acestuia, printre și Mara Bănică, s-au ocupat să realizeze un album in memoriam, o carte digitală cu poze și impresii, pe care o puteți răsfoi pe site-ul http://www.costin-marculescu.ro, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/pepe-si-mara-banica-la-parastasul-de-40-zile-al-lui-costin-marculescu-familia-facut

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava