Concert pascal
MOPAN Suceava

Pepe (42 de ani) a anunţat că va fi tată pentru a treia oară. Iubita lui, Yasmine Ody, este gravidă şi va naşte peste două luni, conform spynews.ro. Solistul, care a ţinut totul secret până în acest moment, a oferit şi primele declaraţii.

Pepe va fi tată din nou, de data aceasta de băiat. Yasmine Ody este însărcinată în şapte luni şi va aduce pe lume primul copil al cuplului, peste două luni. Solistul a susţinut un concert marţi seara, 1 martie, în care a făcut mărturii despre vestea că va fi tată de băiat. ”Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea persoanlă, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a declarat Pepe, pe scenă, potrivit click.ro.

Pepe şi Yasmine Ody (26 de ani) sunt împreună din iunie 2021, iar iubita solistului se înţelege de minune cu cele două fetiţe ale lui Pepe cu Raluca Pastramă, Maria (9 ani) și Rosa Alexandra (6 ani).

Cei doi şi-au asumat relaţia de la bun început, chiar dacă nu trecuseră nici patru luni de la divorţul lui Pepe de Raluca Pastramă.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/pepe-tata-pentru-a-treia-oara-declaratiile-412207.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava