• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Peste 100 de oameni de afaceri suceveni, dar şi din alte judeţe învecinate au participat joi, la Suceava, la evenimentul „Asociaţi în afaceri. Experţii alături de dumneavoastră”, organizat de compania The Associates. Evenimentul de la Suceava le-a dat posibilitatea oamenilor de afaceri suceveni să participe la două sesiuni de dezbater la care au participat specialişti din domeniile finanţării, fiscalităţii şi al consultanţei. Mădălina Athanasiu, partener înc adrul companiei The Associates, ne-a declarat că „Asociaţi în afaceri” este un eveniment destinat companiilor de nivel mediu, cu o cifră de afaceri cuprinsă între un milion şi cinci milioane de euro. Ea a explicat că în prima sesiune a evenimentului au fost dezbătute teme de finanţare prin produse bancare personalizate pe nevoile întreprinderilor mici şi mijlocii, dublate de garanţilor oferite de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri prin acordarea de linii de credit garantate de către stat, precum şi dezbateri pe teme legate de investiţii inteligente în produse cu randament garantat. În cadrula cestei prime sesiuni vorbitorii au fost din partea Raiffeisen Bank, partenerul principal al evenimentului, dar şi din partea FNGCIMM şi Erste Asset Management. De asemenea, a doua sesiune a evenimentului de la Suceava a fost dedicată consultanţei fiscale, financiare şi de management. În cadrul discuţiilor, oamenii de afaceri suceveni au avut astfel posibilitatea să participe la dezbateri concrete, pe studii de caz legate de finanţarea consultanţei în afaceri printr-un program dedicat IMM-urilor iniţiat de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. Un alt subiect prezentat de specialiştii Price Waterhouse Coopers a fost legat de provocările sistemului fiscal actual.

Trebuie spus că evenimentul de joi a fost organizat cu sprijinul Federaţiei Patronale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din Suceava şi al patronatului Judeţean al Femeilor de Afaceri Suceava. Prima ediţie organizată la Suceava a evenimentului „Asociaţi în afaceri” a fost moderat de Dan Apostol, jurnalist cu o experienţă de peste 20 de ani în media de afaceri.

Legat de evenimentul de la Suceava, Dan Apostol, ne-a declarat că o astfelde conferinţă le dă posibilitatea oamenilor de afaceri să cunoască soluţiile de finanţare şi de investiţii propuse de companiile partenere. „În primul rând am convingerea că cei care participă aici în mod voluntar caută să găsească soluţiile de care au nevoie pentru menţinerea firmelor în piaţă, pentru că trăim o perioadă dificilă cu foarte multe confruntri. Ia la o astfel de conferinţă, participanţii au şansa să-şi întâlnească colegii din mediul de afaceri, dar şi să cunoască soluţiile ce li se propun”, a spus Dan Apostol. La rândul său, directorul Grup Retail al Raiffeisen Bank, Dan Jităreanu, ne-a declarat că această bancă le-a prezentat oamenilor de afaceri suceveni soluţiile de finanţare pentru IMM-uri, atât creditele pentru capital de lucru, dar şi pentru investiţii. „De asemenea, dezvoltăm în continuare relaţii cu parteneri europeni şi avem pe fonduri europene câteva zone de finanţare extrem de interesante, ca şi costuri şi garanţii. Raiffeisen Bank vine şi cu soluţii în zona de capital de lucru, şi pentru investiţii, pentru că din păcate zona de investiţii în zona noastră nu este foarte dezvoltată. Şi nu în ultimul rând, trebuie spus că suntem deschişi la tot ce înseamnă propuneri din partea IMM-urilor”, a spus Dan Jităreanu. Nu în ultimul rând, directorul de vânzări al Erste Asset Management, Mihnea Bărbulescu, s-a declarat încântat de calitatea discuţiilor cu oamenii de afaceri suceveni. El a explicat că Erste Asset Management este divizia de investiţii aferentă grupului BCR din România. „Noi suntem cei care în momentul în care o persoană doreşte să investească în altceva decât depozitele bancare, prim intermediul colegilor de la BCR, ne transferă nouă banii în administrare”, a spus Mihnea Bărbulescu. El a adăugat că această comapnie are la nivel naţional 130.000 de investitori, din care aproximativ 4.000 sunt din judeţul Suceava.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava