Cântăreața Pink a fost onorată cu ´President’s Award´ (´Premiul Președintelui´) la decernarea anuală a premiilor pop Broadcast Music Inc. (BMI) marți seară (12 mai), conform contactmusic.com.

Interpretei piesei ´So What´ i-a fost înmânat trofeul pentru ˝realizări remarcabile în compoziție muzicală și influența profundă asupra culturii pop și industriei de divertisment˝ în cadrul celei de-a 63-a ceremonie anuală în Beverly Hills, California.

Artista, pe numele ei real Alecia Moore, a cântat la eveniment alături de Dallas Green, starul de la  City and Colour, și de compozitorul Billy Mann, mai notează sursa citată.

Soțul ei, Carey Hart, a postat un videoclip cu evoluția acesteia pe Instagram.com și a scris: ˝Soția mea grozavă a câștigat premiul BMI President în această seară. Interpretarea ei alături de City and Colour a fost minunată, ca întotdeauna. Sunt foarte mândru de tine, draga mea! Meriți totul.˝

Single-ul ´All of Me´ al lui John Legend a fost numit ´BMI Pop Song of the Year´ (´Cântecul pop al anului´), în timp ce Taylor Swift, Ed Sheeran și Avicii au împărțit titlul ´BMI Pop Songwriter of the Year´ (´Compozitorul pop al anului´) cu Benny Blanco (care a participat la scrierea pieselor ´Black Widow´ a lui Iggy Azalea și ´Maps´ a trupei Maroon 5) și cu Noel Zancanella (care a colaborat la piesele ´Burn´ a lui Ellie Goulding și ´Neon Lights´ a lui Demi Lovato).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava