MOPAN Suceava

Cântăreața Pink a fost onorată cu ´President’s Award´ (´Premiul Președintelui´) la decernarea anuală a premiilor pop Broadcast Music Inc. (BMI) marți seară (12 mai), conform contactmusic.com.

Interpretei piesei ´So What´ i-a fost înmânat trofeul pentru ˝realizări remarcabile în compoziție muzicală și influența profundă asupra culturii pop și industriei de divertisment˝ în cadrul celei de-a 63-a ceremonie anuală în Beverly Hills, California.

Artista, pe numele ei real Alecia Moore, a cântat la eveniment alături de Dallas Green, starul de la  City and Colour, și de compozitorul Billy Mann, mai notează sursa citată.

Soțul ei, Carey Hart, a postat un videoclip cu evoluția acesteia pe Instagram.com și a scris: ˝Soția mea grozavă a câștigat premiul BMI President în această seară. Interpretarea ei alături de City and Colour a fost minunată, ca întotdeauna. Sunt foarte mândru de tine, draga mea! Meriți totul.˝

Single-ul ´All of Me´ al lui John Legend a fost numit ´BMI Pop Song of the Year´ (´Cântecul pop al anului´), în timp ce Taylor Swift, Ed Sheeran și Avicii au împărțit titlul ´BMI Pop Songwriter of the Year´ (´Compozitorul pop al anului´) cu Benny Blanco (care a participat la scrierea pieselor ´Black Widow´ a lui Iggy Azalea și ´Maps´ a trupei Maroon 5) și cu Noel Zancanella (care a colaborat la piesele ´Burn´ a lui Ellie Goulding și ´Neon Lights´ a lui Demi Lovato).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava