Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii au fost nevoiţi să utilizeze armamentul din dotare pentru executarea unui foc de avertisment în plan vertical pentru a opri mai multe persoane care nu s-au supus somaţiilor, fiind surprinse tăind ilegal arbori şi încercând să se sustragă fugind de la locul faptei.

În după amiaza zilei de vineri, poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata s-au sesizat despre faptul că mai multe persoane taie ilegal arbori din pădurea aparținând Cantonului Silvic Găvana, de pe raza comunei Adâncata.

Polițiștii deplasați la fața locului au observat ieșind din pădure trei căruţe încărcate cu material lemnos, iar lângă aceste faetoane se aflau mai multe persoane, care, la vederea polițiștilor au părăsit drumul întorcându-se spre pădure, cu intenția de a fugi, aruncând și materialul lemnos din faetoane.

Polițiștii i-au somat verbal să oprească, inclusiv că se va folosi armamentul din dotare, însă aceștia nu s-au supus, moment în care unul dintre polițiști a efectuat un foc de avertisment în plan vertical. Poliţistul a continuat urmărirea fără însă a mai face uz de armă întrucât a observat că în grupul respectiv se aflau și minori. Ulterior, la liziera pădurii s-a reuşit indisponibilizarea unui faeton, fiind ridicat în vederea cercetărilor.

De asemenea, au fost identificaţi doi tineri de 24 și 26 ani, ambii din localitate, faţă de care se fac cercetări, urmând să se stabilească şi identitatea celorlalţi participanţi.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală şi furt de arbori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava