Concert pascal
MOPAN Suceava

În contextul Sărbătorilor Pascale polițiștii suceveni au demarat campania de prevenire a criminalității ,,Sărbători în Siguranță”. Zilnic sunt promovate recomandări preventive pentru prevenirea infracţiunilor de furt și a înșelăciunilor prin diverse moduri de operare.

Având în vedere situațiile de aglomerare a unor zone din proximitatea lăcașurilor de cult și a mănăstirilor sucevene, precum și riscul săvârșirii unor infracțiuni de furt, în special din genți și buzunare, polițiștii reiterează apelurile la prudență și adoptarea unui comportament preventiv.

„Nu consumați alcool și nu intrați în relații de socializare neconforme cu persoane necunoscute.

Nu purtați asupra dumneavoastră sume de bani excesive sau bijuterii în mod ostentativ și nu intrați în conflicte sau alte discuții cu persoane necunoscute.

Dragostea este unul dintre cele mai frumoase sentimente ale vieții…păstrați-l pentru oameni și momente deosebite, nu vă vulnerabilități în situații de promiscuitate.

Atenție la Slujba de Înviere! Asigurați-vă locuința la plecare și dispuneți toate măsurile de siguranță. La slujbă manifestați o atenție sporită la locul de parcare a autoturismului și la măsurile de siguranță, precum și la problematica furturilor din genți și buzunare.

Atenție la consumul de alcool. Deși acest gen de comportament nu cadreaza cu scriptele și valorile asociate Sărbătorilor Pascale poate genera un risc victimal crescut. Fără alcool și droguri viata este mult mai sănătoasă!”, se arată într-un comunicat al Poliției Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava