• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Poliţistul sucevean Ioan Lesenciuc va dona 200 de exemplare ale volumului său de poezii „Iubind ca un orfan”, la un eveniment caritabil pe care Asociaţia de Sprijinire a Persoanelor cu Autism-A.S.P.A. îl va organiza duminică, 1 iunie, începînd cu ora 10.00, la „Iulius Mall”. Preşedintele A.S.P.A., Sorin Lazarovici, a informat că fondurile rezultate din vînzarea cărţilor vor fi destinate susţinerii activităţii Asociaţiei. El a mai spus că la activitatea de la „Iulius Mall” vor participa 12 voluntari. Sorin Lazarovici a menţionat că partenerii A.S.P.A. în acest proiect sînt doctorandul Ioan Lesenciuc de la Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe Toxice din IJP, Biroul Teritorial Suceava al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Fundaţia Sf. Nicolae „Ocrotitorul Poliţiştilor” şi Ordinul Voluntarilor, prin conferenţiarul universitar doctor Alexandru Nedelea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava