• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit sâmbătă după amiază cu o autospecială pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă pentru salvarea unei persoane, cunoscută cu probleme psihice, care era căzută în fântâna propriei gospodării, din satul Moara Nica, comuna Moara.
La sosirea salvatorilor, bărbatul era conştient şi se afla pe fundul fântânii, la o adâncime de aproximativ 5 metri.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt. Adj. Alin Găleată, un pompier militar a coborât în fântână şi a asigurat victima. „Deşi procedura este de a extrage întâi salvatorul şi apoi victima, din cauza faptului că bărbatul intrase în hipotermie, s-a luat decizia ca acesta să fie extras primul”, a spus Alin Găleată. El a adăugat că după ce a fost adusă la suprafaţă, victima în vârstă de 68 de ani a fost preluată de echipajul pompierilor pentru evaluare medicală. După acordarea primului ajutor medical, salvatorii au transportat-o la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

 

Pompierii suceveni au salvat o persoană cu probleme psihice care a căzut într-o fântână, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava