Comenzi MOPAN Suceava

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovabm a declarat că în cursul zilei de astăzi a avut loc, în sistem videoconferință, ședința Comisiei tehnice centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor locale din anul 2020. La ședință a participat Gheorghe Sorescu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Andrei Baciu secretar de stat în Ministerul, directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale, general- maior ing. Ionel Sorin Bălan, chestorul de poliție Ștefan Săvulescu, director general în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Administrația județeană a fost reprezentată de prefectul județului, cei doi subprefecți, precum și membrii Comisiei tehnice județene pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor locale din anul 2020.

Alexandru Moldovan a spus că în cadrul ședinței s-a efectuat o analiză a activităților desfășurate până în prezent, președintele Autorității Electorale Permanente, Constantin Florin Mitulețu Buică, făcând precizarea că în data de 2 septembrie 2020 a fost finalizată avizarea sediilor secțiilor de votare, urmând ca vineri, 4 septembrie să fie realizată tragerea la sorți a operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare. De asemenea, pe 12 septembrie va fi făcută tragerea la sorți a președinților secțiilor de votare și locțiitorilor acestora. De asemenea, chestorul de poliție Ștefan Săvulescu, director general în cadrul Ministerului Afacerilor Interne a precizat că, la nivelul structurilor MAI au fost luate toate măsurile astfel încât activitățile stabilite prin calendarul electoral sunt la zi.

Moldovan a spus că în județul Suceava a fost finalizată activitatea de machetare a buletinelor de vot pentru alegerile locale. Astfel, macheta fiecărui buletin de vot din fiecare circumscripție electorală a fost prezentată membrilor birourilor electorale de circumscripție județeană pentru acordarea bunului de tipar, astfel încât vineri, 04 septembrie 2020, acestea vor fi transmise către Monitorul Oficial în vederea tipăririi. Prefectul județului Suceava a precizat că s-au realizat 230 de machete de buletine de vot pentru fiecare circumscripție electorală, respectiv 114 pentru primari, 114 pentru consiliile locale, una pentru președintele consiliului județean și una pentru consiliul județean. „Facem precizarea că tipărirea buletinelor de vot la nivelul județului Suceava se va realiza de către Regia Autonomă “Monitorul Oficial”.

În cursul săptămânii viitoare se va aduce la cunoștința cetățenilor numărul circumscripțiilor electorale, a delimitării și numerotării fiecărei secții de votare, precum și sediile acestora”, a declarat Alexandru Moldovan. El a subliniat că se va asigura întregul suport din partea personalului tehnic auxiliar, care își va desfășura activitatea pe lângă Biroul Electoral Județean, pentru a răspunde solicitărilor pe parcursul întregii săptămâni, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Alexandru Moldovan a arătat că până la această dată, la nivelul județului Suceava, s-au realizat toate acțiunile prevăzute în programul calendaristic al alegerilor, aprobat prin HG nr. 576/ 2020.

 

Prefectul anunță că a fost finalizată avizarea secțiilor de votare pentru alegerile locale de pe 27 septembrie, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava