Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, promite o mai bună iluminare a zonei în care se află „Zidul morţii”. Referitor la piciorul de susţinere a şoselei de centură aflat în mijlocul drumului naţional care leagă Suceava de Gura Humorului, prefectul a spus: „Modificarea proiectului în acest moment nu este posibilă. Această intersecţie cu DN 17 considerăm că este necesar a fi iluminată. Asigurarea unui iluminat public pe energie clasică, avînd în vedere că proiectul prevede cu energie solară. Este important să realizăm iluminatul şi în lungul DN 17, spre Gura Humorului, astfel încît această zonă să fie foarte bine semnalizată. Se vor monta benzi rezonatoare dinspre Gura Humorului, ca element de siguranţă. Au fost suplimentate lămpile de semnalizare pe DN 17. Pe varianta propusă de proiectant considerăm că, în acest moment, varianta iluminatului este cea mai eficientă”. În seara de 3 ianuarie, un tînăr a decedat după ce a intrat cu maşina în piciorul de susţinere a şoselei de centură, cunoscut şi ca „Zidul morţii”. În luna noiembrie a anului 2012, trei persoane au murit după ce camionul în care se aflau s-a izbit de „Zidul morţii”.

Prefectul propune iluminarea pe timp de noapte a „Zidului Morţii”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
  • http://www.crap24.ro crap

    Se pare ca asta-i pretul cu care trebuie sa platim ca sa se intample totusi ceva in tarara asta. Iar asta-i un caz fericit. Oarea atat sa valoreze viata unui om? 2-3 becuri si o mai buna semnalizare a unei tamperii facute tot de voi?

  • http://SiteWeb... kele si os

    te-ai trezit , Sinescule?Pai pana acum ce-ai pazit?Te-ai bagat la taiat panglici in loc sa-ti faci treaba ta!!!A trebuit sa moara tanarul asta sa va dati la lucru…Putori ce sunteti , tu si cu Nechifor

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava