Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Suceava analizează posibilitatea acţionării în judecată a firmei Lux Poly SRL din Săvineşti, judeţul Neamţ, pentru a cere daune morale din cauză că nu a reuşit să onoreze contractul încheiat în data de 10 mai prin care se obliga ca până pe 26 mai să finalizeze tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile locale din data de 5 iunie. Cel puţin aşa a declarat luni prefectul Constantin Harasim. El a subliniat că din cauza ritmului scăzut de tipărire a buletinelor de vot a fost nevoit să rezilieze contractul cu firma nemţeană în data de 24 mai şi să finalizeze tipărirea documentelor cu firma locală Tipo Lidana.

Asta după ce în urma insistenţelor a primit de la Lux Poly o adresă semnată de directorul de marketing, Beatris Sulă, prin care anunţă că societatea nu poate onora la termen contractul cu Prefectura Suceava. „A fost o păcăleală. Ei au câştigat licitaţia oferind un preţ foarte mic de 0,98 de lei pe suta de pagini A4 tipărite, au câştigat cu acelaşi preţ şi la Braşov şi nu au putut face faţă comenzilor. Săptămâna trecută am fost nevoiţi să trimitem la Săvineşti 12 oameni de la noi de la Prefectură pentru a-i ajuta la tăiat, capsat, finisat şi ambalat buletinele de vot. Am reuşit să finalizăm operaţiunea de tipărire a buletinelor de vot cu Tipo Lidana astfel încât buletinele se află acum depozitate la aeroportul de la Salcea iar de miercuri le distribuim”, a spus Harasim. 65% din cele aproape două milioane de buletine de vot necesare pentru alegerile locale din judeţul Suceava au fost tipărite de Lux Poly iar diferenţa de 35% de Tipo Lidana.

Potrivit prefectului, firma suceveană a tipărit cele mai complicate buletine de vot, cele pentru localităţile rurale. Pentru tipărire au fost folosite 45 de tone de hârtie care a fost livrată de la Rezervele de Stat din depozitul de la Popeşti-Leordeni.

Prefectura ar putea da în judecată firma nemţeană care trebuia să tipărească cele două milioane buletine de vot, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava