Comenzi MOPAN Suceava

La final de sezon rece, Brico Dépôt sparge gheața cu cele mai mici prețuri la produsele Arivaj, stimulând apetitul clienților, profesioniști sau amatori DIY, pentru proiecte de anvergură. Din 26 februarie, în fiecare din cele 15 depozite din toată țara, cei care doresc să își achiziționeze produsele necesare proiectelor de construcții și renovare au la dispoziție stocuri masive cu produse variate, de cea mai bună calitate, la prețuri sub media pieței.

Arivajele din această perioadă includ produse pentru utilat baia și bucătăria, de la obiectele sanitare la mobilier și tâmplărie. Nu lipsesc nici cutiile multifuncționale cu scule și unelte de mână, precum și materialele de construcții.

Mașina de mixat este una dintre surprizele care îi așteaptă pe clienți în depozite începând cu luna februarie. Aceștia pot alege din cele peste 1.500 de culori disponibile pentru vopselele lavabile de interior și exterior, iar culoarea preferată va fi gata pe loc.

Cei care doresc să beneficieze de Arivajele din această perioadă sunt invitați să ajungă cât mai repede în depozitele Brico Dépôt din toată țara. În Suceava, depozitul Brico Dépôt se află pe stra. Calea Unirii Nr. 22, Burdujeni, in incinta Iulius Mall. 

Produsele Arivaj sunt o componentă esențială a modelului de business Brico Dépôt întotdeauna prețuri mici, garanția calității și stocuri disponibile în cantități industriale. 

Brico Dépôt a fost înființat în 1993 în Reims (Franța). Are în prezent 112 de magazine în Franța și 24 în Spania. Brico Dépôt vizează în primul rând pasionaţii DIY și constructorii profesionişti. Este bazat pe un format de preț scăzut, care oferă clienţilor produsele esențiale pentru DIY și proiecte de renovare, disponibile în cantităţi mari, dar şi pentru şantierele de construcții.

Pentru mai multe informații: http://www.brico-depot.ro

Oferta Brico Dépôt România

  • 12.000 de produse esenţiale pentru construcţii şi amenajări interioare

  • Preţuri mici şi menţinerea calităţii produselor

  • Disponibilitatea produselor

  • Gamele de produse includ atât mărci naţionale, cât şi mărci proprii Brico Dépôt

  • Deschis de luni până sâmbătă de la orele 08:00 – 21:00 şi duminică de la 08:00 – 20:00

  • Un format de depozit simplu şi eficace pentru toţi clienţii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava