Concert pascal
MOPAN Suceava

Silviu Prigoană e pus pe răzbunare, mai ales atunci când vine vorba de persoane despre care consideră că l-au jignit. Cea luată în vizor de fostul soţ al Adrianei Bahmuţeanu este Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Acces direct” de la Antena 1, căreia ştie exact ce despăgubiri îi cere.

Politicianul o aduce în faţa instanţei pe Simona Gherghe. Potrivit ziarului Ring, Prigoană îi cere acesteia o sumă modică.

„Vreau contravaloarea a două TIR-uri cu detergent de rufe, vreo două-trei calupuri de detergent de vase şi câteva conserve. Daunele se vor transforma în euro. Cum Antena 1 face bani din publicitate, vor trebui să-mi dăruiască vreo 10% din banii9 obţinuţi în zilele în care au tot discutat de mine.Ce e rău în toată judecata asta e că nu-mi rămân banii integral… trebuie să mai plătesc şi avocatul”, a declarat Prigoană.

Citește articolul întreg pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/simona_gherghe-prezentatoarea_acces_direct-antena_1-emisiune-silviu_prigoana-fostul_sot_al_adrianei_bahmuteanu-scandal-tiruri_detergent-instanta_0_1547245268.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava