Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria din Berchișești a început operațiunea de distribuire a produselor alimentare și a măștilor de protecție locuitorilor de peste 65 de ani, celor fără familie, familiilor monoparentale, precum și persoanelor cu situație materială precară și altor cetățeni aflați în stare de vulnerabilitate. Primarul comunei Berchișești, Violeta Țăran, a declarat că această acțiune a fost derulată din dorința de a-i ajuta le cetățenii cu probleme, cu atât mai mult cu cât la primărie au fost înregistrate mai multe solicitări de sprijin din partea localnicilor.
„Împreună cu angajații Primăriei și un grup entuziast de voluntari, ne-am deplasat la casele adresanților pachetelor noastre, asigurându-ne că niciun localnic aflat în situație dificilă nu este uitat.
Sunt mulțumită că vârstnicii și ceilalți destinatari ai ajutoarelor au fost bucuroși de oaspeți și astfel vor avea toate cele trebuincioase, atât pentru zilele de Paște, cât și pentru perioada următoare a stării de urgență”, a spus Violeta Țăran. Ea a ținut să mulțumească tuturor celor care și-au acordat sprijinit în acest demers, precum și inimoșilor voluntari implicați, Oniga Violeta, Maloș Eliza , Oniga Alexandru, Țăran Cătălin. „Vă recomandăm în continuare să respectați indicațiile autorităților și să evitaţi orice fel deplasare în afara gospodăriei, în afara celor de strictă necesitate!
Vă doresc tuturor zile frumoase în continuare și Sărbători Pascale liniștite”, le-a transmis Violeta Țăran locuitorilor comunei Berchișești.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava