MOPAN Suceava

Primăria Municipiului Fălticeni derulează lucrări de reparații pe străzile unde îmbrăcămintea asfaltică s-a degradat ca urmare a efectului de îngheț-dezgheț din perioada iernii.

Lucrările se derulează în regim propriu și vizează o soluție temporară, intervenția cu asfalt la rece și pavele, acolo unde au apărut gropi în carosabil.

Astfel de intervenții sunt în derulare pe strada 13 Decembrie și pe sectorul străzii 2 Grăniceri care asigură ieșirea din Fălticeni pe Drumul European 85, spre Roman (sectorul podului și drumul aferent).

Gropile din carosabil vor fi acoperite temporar (cu asfalt la rece sau pavele) pentru a asigura circulația mașinilor în condiții mult mai bune.

Precizăm că Primăria Fălticeni are în derulare un contract multianual pentru reparații și asfaltări în municipiul Fălticeni. Condițiile meteorologice nu permit lucrări de asfaltare în perioada de iarnă. Asfaltările vor începe imediat ce vremea se va încălzi.

Menționăm că, în vara acestui an, în Fălticeni va fi demarat un proiect în valoare de 4 milioane de lei (40 miliarde de lei vechi), finanțat pe Ministerul Dezvoltării, prin PNDL, pentru reabilitarea podului de la ieșirea din Fălticeni și sectorul de drum aferent.

De asemenea, un alt proiect finanțat prin PNDL, în valoare de 7,5 milioane de lei, vizează reabilitarea și modernizarea părții carosabile și a trotuarelor pe străzile: 1 Mai, Nicolae Beldiceanu, Cuza Vodă, Anton Holban, Pietrari, Ion Dragoslav, Ștefan cel Mare, Ana Ipătescu, Nicu Gane.

În bugetul local mai sunt prevăzute 4 milioane de lei, pentru asfaltări pe străzile afectate de intervențiile la rețelele de apă și canalizare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava