Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Fălticeni va oferi 3.000 de cadouri de Moş Crăciun. Primarul Cătălin Coman a spus că acest lucru se va întîmpla pe 24 decembrie în Orăşelul Copiilor amenajat pe aleea pietonală din faţa sediului Primăriei, şi nu în Piaţa „Nada Florilor”, ca pînă-n acest an. El a adăugat că darurile vor conţine, în principal, dulciuri.

Coman a precizat că evenimentele organizate cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă vor începe pe 13 decembrie, la ora 11:00, când va debuta a treia ediţie a concursului „Christmas Dance”, competiţia urmând să aibă loc la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic”. „Anul trecut le-am promis participanţilor la acest concurs că ediţia din 2015 se va desfăşura într-o clădire modernizată, ceea ce s-a şi întâmplat. Şi trebuie spus că acest concurs este realizat cu sprijinul unor oameni inimoşi, cum ar fi Caterina Moldovan şi Vasile Pop”, a spus primarul din Fălticeni. El a adăugat că la concurs sunt aşteptaţi aproximativ 600 de participanţi, toţi aceştia urmând să primească dulciuri.

Cătălin Coman a mai spus că pe 20 decembrie, la sala de sport „Gabriel Udişteanu” va avea loc a şaptea ediţie a Cupei Moş Crăciun la tenis de masă. După inaugurarea orăşelului copiilor şi împărţirea darurilor pentru cei mici, în data de 27 decembrie, între orele 16:00 şi 20:00, în piaţa Nada Florilor va avea loc un spectacol de datini şi obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou la cre vor participa artişti renumiţi de muzică populară. Cătălin Coman a declarat că pe 31 decembrie, înte orele 9:00 şi 15:00, a primăria acestui municipiu sunt aşteptaţi urătorii, iar la ora 24:00, la trecerea dintre ani, fălticenii sunt aşteptaţi în piaţa Nada Florilor la un foc de artificii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava