Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria municipiului Suceava caută soluții pentru extinderea grădiniței cu program normal din cartierul Obcini care este foarte aglomerată. Primarul Ion Lungu a anunțat că a făcut demersuri pentru a se transfera o suprafață de teren de la Oficiul Județean pentru Ameliorare și Reproducție în Zootehnie, care are teren excedentar.

El a făcut acest anunț la grădinița din Obcini unde a participat luni la Târgul Caritabil de Toamnă  și la prezentarea proiectului transfrontalier „Familia din inima mea”. ”Am vizitat în primul rând Târgul Caritabil de Toamnă, organizat de grupele din grădiniță cu ajutorul părinților. Felicitări părinților pentru organizarea acestui târg de toamnă deosebit. Apoi a fost  prezentat proiectul transfrontalier „Familia din inima mea”, în colaborare cu o grădiniță din municipiul Strășeni, Republica Moldova, un schimb de experiență internațional. Felicitări conducerii grădiniței cu program normal din Obcini, pentru organizarea acestor evenimente deosebite”, a spus Lungu.

Primăria Suceava caută soluții pentru extinderea grădiniței cu program normal din Obcini (foto), 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava