• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primăria municipiului Suceava vrea să construiască două cimitire noi, unul care să deservescă zonele Obcini-George Enescu iar celălalt zona Burdujeni. Primarul Ion Lungu a declarat că pentru cimitirul din Burdujeni a găsit deja locaţia, pe Dealul Mănăstirii, în spatele cartierului de case, acolo unde municipalitatea deţine 3 hectare de teren. Pentru Obcini-George Enescu, a spus Lungu, problema este mai complicată în sensul în care primăria va trebui să facă demersuri la Agenţia Domeniilor Statului pentru a i se transfera suprafaţa de teren necesară amenajării cimitirului. Ion Lungu a subliniat că în bugetul pe acest an primăria a alocat un miliard de lei vechi în vederea realizării studiilor de amplasament pentru cele două cimitire. Trebuie menţionat faptul că Primăria a amenajat anul trecut un cimitir nou în Iţcani pe o suprafaţă de 3 hectare pe care a primit-o de la Agenţia Domeniilor Statului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava