Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Iași, Gheorghe Nechita, pare să dea vina pe autoritățile sucevene pentru că nu au reușit să-l oprească pe tânărul Oliver Stan, care a detonat o bombă la o facultate din Iaşi. Potrivit declaraţiilor făcute de Gheorghe Nechita, publicate în Ziarul de Iaşi, acesta a spus „de ceva timp, el stătea în judeţul Suceava, unde s-a exprimat de câteva ori că vrea să dinamiteze universitatea din Iaşi. Asta o ştiu din datele anchetatorilor. Cei care au auzit aceste lucruri de la bărbat ar fi trebuit să anunţe mai departe structurile statului. Dacă Poliţia din Iaşi ştia, poate că acest om era monitorizat”. Potrivit declaraţiilor publicate de „Ziarul de Iaşi”, primarul Nechita a declarat într-o conferinţă de presă că tânărul a fost amendat în judeţul Suceava pentru port de armă albă şi că a discutat la un moment dat inclusiv cu viceprimarul localităţii Cârlibaba.

Este de remarcat atitudinea primarului din Cârlibaba, care a spus „cum poţi susţine aşa ceva fără probe?”. Declaraţiile complete ale primarului din Cârlibaba le puteţi citi în articolul publicat de Ziarul de Iaşi.

Articolul complet poate fi accesat la această adresă : http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/update-teroristul-oliver-stan-a-fost-dus-la-spitalul-socola–15649.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava