Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, i-a prezentat ministrului dezvoltării Cseke Attila care vineri, 12 martie, s-a aflat în vizită în județul Suceava, cum va arăta viitoarea Sală Polivalentă de 5.000 de locuri care va fi finanțată prin Compania Națională de Investiții cu suma de 185,26 milioane lei însemnând 38,3 milioane euro.

Sala Polivalentă se va întinde pe o suprafață de peste 28.000 de metri pătrați și va avea demisol, parter și două etaje. La demisol vor fi spații pentru practicarea sportului adică terenul principal, vestiare, spații depozitare, spații pentru recuperare medicală, spații comerciale precum magazine, sală bowling, spații culturale, spații tehnice. La parter vor fi spații comerciale adică magazine tip chioșc, restaurant, cafena, spații anexe-grupuri sanitare, garderobe, spații culturale, spații conferințe. La etajul I vor exista spații administrative-birouri și sală întâliri, spații comerciale- magazine tip chioșc, restaurant, cafenea, spații anexe-grupuri sanitare, garderobe, spații conferințe iar la etajul II spațiu televiziune, gradene VIP, spații anexe –grupuri sanitare și spații tehnice. Spațiile destinate spectatorilor sunt distribuite în tribune  pe toate cele patru laturi ale sălii.  Tribunele sunt realizate pachete de gradene fixe și pachete de gradene mobile pentrui a permite sporirea capacității sălii principale în vederea desfășurării mai multor tipuri de acvtivități sportive.

Sala Polivalentă va dispune de un teren de antrenament cu 276 de locuri și două parcări una pentru sportivi de 100 de locuri și una pentru spectatori de 600 de locuri. Obiectivul va fi deservit de 18 persoane. Termenul de execuție a inevstiției este de 24 de luni. Primarul Ion Lungu i-a invitat de pe acum pe ministrul dezvoltării și pe șefa CNI la tăierea panglicii inaugurale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava