Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei Ion Lungu a continuat și în aceste zile vizitele la unitățile de învățământ din municipiu  concluzionând că școlile vizitate sunt pregătite pentru noul an școlar. El a spus că va fi prezent al deschiderea noului an școlar la 15 unități de învățământ în semn de respect pentru cadrele didactice și copiii care învață acolo. ”Am avut discuții la Colegiul Național Ștefan cel Mare, la Colegiul Economic Dimitrie Cantemir și la Liceul cu Program Sportiv.

La Colegiul Național Ștefan cel Mare, lucrările de pregătire a noului an școlar sunt în faza de finalizare, o problemă care va fi rezolvată în perioada următoare se referă la schimbarea Acoperișului Corpului Principal, lucrarea se află la faza de întocmire a documentației pentru licitație. Se poate implementa și în timpul anului școlar, nu influențează desfășurarea activității școlare. M-am întâlnit neprogramat cu Corala de fete a Colegiului, care se pregătește să meargă la un concurs internațional în Perugia, Italia și le-am urat mult succes, municipalitatea suceveană suportă o parte din costurile deplasării.

La Colegiul Economic Dimitrie Cantemir s-au modernizat multe săli de clasă, s-au refăcut băile, s-a lucrat la Căminul internat unde s-a schimbat parchetul și s-au pus saltele noi. La Liceul cu Program Sportiv s-au modernizat o parte din sălile de clasă și s-a finalizat Aula. Un lucru care este de reținut la acest liceu și îl felicit pe domnul director Ciprian Anton este legat de funcționarea sistemului after-school, la învățământul gimnazial, fiecare copil are dulăpiorul lui în spatele sălii de clasă”, a declarat Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava