Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan-Andrei Loghin, a fost prezent miercuri la recepția prilejuită de vizita ambasadoarei Statelor Unite ale Americii la București, Excelența Sa, Kathleen Kavalec, în Suceava, cu ocazia deschiderii expoziției „Noi, Poporul, 25 de ani de Parteneriat Strategic” din cadrul programului „We the People” inițiat de Ambasada U.S.A la București.

”A fost un prilej extraordinar pentru a aduce în discuție teme importante ale contextului geopolitic actual și pentru a întregi încrederea parteneriatului strategic dintre țările noastre. Bucovina primește astfel recunoștința bine meritată a capacității de a gestiona, soluționa și milita pentru valorile care, reciproc, ne definesc: democrația, libertatea, respectul și omenia. La final, Excelența sa a mulțumit tuturor primarilor prezenți pentru implicarea activă și pozitivă în contextul conflictului de la granițele României”, a spus Loghin.

Primarul Loghin, la recepția prilejuită de vizita la Suceava a ambasadoarei SUA în România (foto), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava