Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a fost ales membru al Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, pentru perioada 2022 – 2026. Vestea a fost primită cu bucurie și recunoştință.

”Odată la 4 ani au loc alegeri pentru Adunările Eparhiale din cuprinsul Patriarhiei Române. Unitățile de cult din Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților și-au desemnat reprezentanți care să participe la alegerea noilor membri  ai Adunării Eparhiale.

În urma propunerilor și a votului secret, unul dintre cei doi membri laici ai Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților a fost ales domnul Bogdan – Andrei Loghin, primar al Municipiului Rădăuți.  Aleșii, respectiv un cleric și doi laici, în timpul mandatului încredințat, vor lua parte la buna organizare și funcționare a Arhiepiscopiei.  Alegerea Domnului primar Bogdan Loghin ca membru în Adunarea Eparhială este o deosebită onoare atât pentru domnia sa, ancorat profund în valori creștine, cât și pentru întreaga comunitate rădăuțeană, leagăn străvechi al credinței în Dumnezeu ca mod de viață”, se menționerază în adresa Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Primarul municipiului Rădăuți, ales membru al Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, pentru perioada 2022 - 2026, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava