Concert pascal
MOPAN Suceava

Anda Adam a născut, luni dimineaţă (30 noiembrie), o fetiţă perfect sănătoasă, prin cezariană, informeză click.ro. Proaspăta mămică nu a făcut publice primele imagini cu micuţa ei, dar a oferit detalii despre cum se simte, printr-o intervenţie telefonică la emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la Pro Tv.

„Suntem foarte fericiţi că am devenit părinţi. Am plâns foarte tare de fericire şi de bucurie. Am fost copleşită. Am plâns şi am râs în acelaşi timp. Când doctorul a scos copilul, a zis «hai, cântăreaţa» şi am început să râd. Cred că fetiţa mea este obişnuită cu concertele, de Revelion voi fi pe scenă scenă şi nu cred că va avea nicio problemă să vină cu mine. Sunt foarte fericită că am născut în zi de sărbătoare. Mă bucur că e şi ziua de nume a lui Andrei. Am avut ocazia să o nasc într-o zi sfântă. Totodată, i-am făcut soţului meu cel mai frumos cadou. Fetiţă o să aibă doar numele Evelin”, a mărturisit Anda Adam, emoţionată, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/primele-declaratii-ale-andei-adam-dupa-ce-nascut-o-fetita

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava