Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Alocuțiunea premierului Viorica Dăncilă la ceremonia de premiere a militarilor care au reprezentat România la Jocurile Invictus desfășurate la Sidney, Australia:

Onorată asistență,

Dragi militari Invictus,

Aţi demonstrat că sunteți într-adevăr de neînvins. Ne-aţi făcut mândri şi ne-aţi umplut inimile de bucurie. Aţi reprezentat cu cinste România în teatrele de operații, unde aţi participat la misiuni dintre cele mai complexe. Aţi depăşit cu perseverență şi mult curaj obstacolele vieții şi aţi avut tăria de a merge mai departe. Sunteți o echipă puternică, sunteți o echipă de învingători, pregătiți la standardele sportivilor de performanță pentru Jocurile Invictus.

Am urmărit imagini de la Sidney şi am văzut pe chipurile voastre determinarea de a lupta şi de a câștiga. Aţi fost însoţiţi în permanenţă de emoţia şi mândria familiilor dumneavoastră, dar aţi avut şi susţinerea milioanelor de români care au vrut să vă transmită curaj şi care au fost alături de dumneavoastră. Prin generozitatea dumneavoastră, aţi transmis spiritul Invictus, acela de a depăşi limitele, de a nu te lăsa înfrânt şi de a obţine victoria indiferent cât este de dificil. Vă mărturisesc că sunteți un model pentru toţi românii! Vă felicit din suflet pe dumneavoastră şi familiile dumneavoastră!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava