• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Alocuțiunea premierului Viorica Dăncilă la ceremonia de premiere a militarilor care au reprezentat România la Jocurile Invictus desfășurate la Sidney, Australia:

Onorată asistență,

Dragi militari Invictus,

Aţi demonstrat că sunteți într-adevăr de neînvins. Ne-aţi făcut mândri şi ne-aţi umplut inimile de bucurie. Aţi reprezentat cu cinste România în teatrele de operații, unde aţi participat la misiuni dintre cele mai complexe. Aţi depăşit cu perseverență şi mult curaj obstacolele vieții şi aţi avut tăria de a merge mai departe. Sunteți o echipă puternică, sunteți o echipă de învingători, pregătiți la standardele sportivilor de performanță pentru Jocurile Invictus.

Am urmărit imagini de la Sidney şi am văzut pe chipurile voastre determinarea de a lupta şi de a câștiga. Aţi fost însoţiţi în permanenţă de emoţia şi mândria familiilor dumneavoastră, dar aţi avut şi susţinerea milioanelor de români care au vrut să vă transmită curaj şi care au fost alături de dumneavoastră. Prin generozitatea dumneavoastră, aţi transmis spiritul Invictus, acela de a depăşi limitele, de a nu te lăsa înfrânt şi de a obţine victoria indiferent cât este de dificil. Vă mărturisesc că sunteți un model pentru toţi românii! Vă felicit din suflet pe dumneavoastră şi familiile dumneavoastră!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava