Concert pascal
MOPAN Suceava

Un gest demn de laudă! Prințul Harry (38 de ani) s-a costumat în „Omul-Păianjen”, pentru un videoclip-surpriză de Crăciun, adresat copiilor îndoliați ai militarilor căzuți la datorie, notează click.ro.

El a îmbrăcat costumul de supererou și și-a dat masca jos abia la sfârșitul clipului, special înregistrat pentru tinerii de la organizația caritabilă Scotty’s Little Soldiers. Harry, care avea 12 ani atunci când mama sa, prințesa Diana, a murit, le-a transmis copiilor un mesaj de încurajare, potrivit sursei citate: „Crăciunul este o perioadă în care ne este dor de cei dragi foarte mult. Este posibil să ne simțim vinovați că ne distrăm fără părinții noștri, dar eu sunt aici să vă asigur că ei vor să vă simțiți bine. Aveți voie să vă simțiți mai bine ca niciodată, mai ales alături de comunitatea Scotty’s Little Soldiers. Așa că nu aveți de ce să vă simțiți vinovați! Crăciun fericit”.

Citește mai multe, accesând: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/printul-harry-s-a-tranformat-in-omul-paianjen-2225088.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava