Concert pascal
MOPAN Suceava

Prințul William și-ar susține „în totalitate” copiii indiferent de orientarea lor sexuală, dar se teme că vor fi „persecutați” din cauza poziției lor sociale, notează contactmusic.com.

Prinţul William a afirmat că nu s-a gândit la acest lucru până când nu a devenit părinte şi că a discutat acest subiect cu soţia sa, Ducesa Kate. Cei doi au împreună trei copii – prinţul George, în vârstă de 5 ani, prinţesa Charlotte, în vârstă de 4 ani şi prinţul Louis, în vârstă de 1 an.El a spus, potrivit contactmusic.com: „Inevitabil începi să te gândeşti la acest aspect în momentul în care devii părinte şi, cu siguranţă, nu aş avea nicio problemă dacă ei ar fi gay. Sigur că mă gândesc la rolurile pe care le vor avea copiii mei în societate şi cum ar fi privit şi interpretat acest aspect. Am discutat mult despre asta cu Catherine, pentru a ne asigura că ei vor fi pregătiţi pentru orice.”

Ducele de Cambridge a afirmat că ar susţine „orice decizie” ar lua copiii săi, însă a recunoscut că este şi îngrijorat. „Mă îngrijorează ca părinte, dar nu mă îngrijorează că ei ar putea fi gay, ci câte bariere vor fi, cuvinte pline de ură, persecuţie şi discriminare, aceste lucruri mă îngrijorează.”, a mai spus el, confor sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava