Comenzi MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Alexandru Rădulescu, a anunțat că astăzi, în Camera inferioară a Parlamentului s-a votat o lege extrem de importantă ”prin care se stopează încercarea guvernării PNL de a înstrăina avuția națională”. Prin această lege, inițiată de PSD, arată Rădulescu, se interzice pe o perioadă de doi ani Statutului Român, celor care gestionează resursele naționale, să-și înstrăineze participațiile pe care le deține la companii. Se interzice și listarea pe bursă a acestor companii.

”Deloc surprinzător, deputații PNL au votat împotriva acestei legi. Mai mult, au anunțat că vor ataca acestă lege la Curtea Constituțională. Dacă va fi promulgată de președintele Iohannis, acesta lege va opri practic procedura de listare la bursă, intenționată de guvernul PNL, a unor companii ale Statului Român, Hidroelectrica, CEC Bank, Portul Constanța, Tarom, Aeroportul Henri Coandă, dorite să fie achiziționate ieftin de către mari companii străine.

Este evident că cine vinde în perioadă de criză, cum este cea actuală provocată de epidemia de Coronavirus, vinde în pierdere. Aceasta era și intenția reală a deputaților liberali și a guvernului Orban ce susțin de fapt interese străine românilor. Aceeași intenție a fost vizibilă și în demersurile guvernului tehnocrat, condus de Dacian Cioloș în 2016. Din fericire pentru români, actualul lider al coaliției USR-PLUS nu a avut timp să-și materializeze această intenție”, a explicat Rădulescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava