Concert pascal
MOPAN Suceava

Avand în vedere evoluția  situației operative la nivelul zonei de competență a Politiei Orașului Vicovu de Sus și a comunelor arondate, pentru prevenirea și descurajarea faptelor de natură penală și contraventională, pentru menținerea ordinii și liniștii publice în  segmentul stradal în incinta  sălilor  de jocuri  de  noroc  și  pub-uri și pentru prevenirea și combaterea nerespectării regimului legal de viteza și a depașirilor neregulamentare de către participanții la traficul rutier, precum și a conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a altor substanțe în data de 30 noiembrie în  intervalul orar 20:00 – 24:00, pe raza orașului Vicovu de Sus și a comunelor arondate, a fost organizată o acțiune preventiv – reactivă la care au participat și politiști din cadrul l.P.J.Suceava -S.l.C.E. și S.A.S. precum și lucrători din cadrul IJJ Suceava.

S-a actionat în filtre fixe cu efective marite cat și prin oprirea din mișcare  a autovehiculelor care circulau din sens opus pe principalele artere de circulație cu risc accidentogen ridicat cât și pe străzile secundare din zonele menționate anterior, efectuându-se și controale in incinta sălilor de jocuri de noroc și unităților economice de pe raza de competență.

În cadrul raziei, politiștii au verificat 7 unitati economice, peste 80 de vehicule și au legitimat  peste  120 persoane.

Au fost aplicate 6 sanctiuni contraventionale la regimul rutier, dar și 2 sanctiuni unor agenti economici în  valoare de 12.000 lei, la Legea 227/2015 privind Codul Fiscal. De asemenea , a fost dispusa confiscarea sumei de 1.000 lei în numerar.

Totodata, au fost confiscate 2080 tigarete de contrabanda .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava