Comenzi MOPAN Suceava

Acuzaţii grave planează asupra lui Răzvan Ciobanu, juratul de la „Bravo, ai stil!”. Creatorului de modă i s-a dus vestea că nu ar returna la timp banii pe care îi ia cu titlu de împrumut. Cristi Pascu, celebrul hair-stylist, a aruncat bomba în urmă cu doar câteva zile şi a povestit că Ciobanu i-a râs în faţă atunci când a fost întrebat de banii pe care ar fi trebui să-i dea înapoi, potrivit click.ro.

„Pentru mine nu mai e un conflict demult, ci o dezamăgire din partea unui om. Este foarte adevărat. A fost un eveniment acum 8 ani. M-a sunat să-i dau bani pentru salariile oamenilor de la atelier pentru că nu avea. Mi-a spus că într-o săptămână se rezolvă, dar uite că au trecut 8 ani! Dacă nu l-aş fi văzut la televizor cum se laudă cu pantofii lui de mii de euro şi nu aş fi comentat lângă un coleg din trustul vostru nu s-ar fi aflat nici până în ziua de astăzi. (…) Este cunoscut în oraş că el a împrumutat bani şi de la alte persoane.”, a spus Cristi Pascu la emisiunea lui Mihai Morar, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/razvan-ciobanu-acuzat-ca-l-tepuit-pe-botezatu-cu-10000-de-euro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava