Acuzaţii grave planează asupra lui Răzvan Ciobanu, juratul de la „Bravo, ai stil!”. Creatorului de modă i s-a dus vestea că nu ar returna la timp banii pe care îi ia cu titlu de împrumut. Cristi Pascu, celebrul hair-stylist, a aruncat bomba în urmă cu doar câteva zile şi a povestit că Ciobanu i-a râs în faţă atunci când a fost întrebat de banii pe care ar fi trebui să-i dea înapoi, potrivit click.ro.

„Pentru mine nu mai e un conflict demult, ci o dezamăgire din partea unui om. Este foarte adevărat. A fost un eveniment acum 8 ani. M-a sunat să-i dau bani pentru salariile oamenilor de la atelier pentru că nu avea. Mi-a spus că într-o săptămână se rezolvă, dar uite că au trecut 8 ani! Dacă nu l-aş fi văzut la televizor cum se laudă cu pantofii lui de mii de euro şi nu aş fi comentat lângă un coleg din trustul vostru nu s-ar fi aflat nici până în ziua de astăzi. (…) Este cunoscut în oraş că el a împrumutat bani şi de la alte persoane.”, a spus Cristi Pascu la emisiunea lui Mihai Morar, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/razvan-ciobanu-acuzat-ca-l-tepuit-pe-botezatu-cu-10000-de-euro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava