Concert pascal
MOPAN Suceava

De când Florin Pastramă şi Brigitte Năstase formează un cuplu atât la Ferma, cât şi în viaţa reală, Raluca Podea este inevitabil şi ea băgată în triunghiul amoros. Din postura de fostă iubită, blondina tună şi fulgeră, iar vestea că fostul ei partener şi ex-nevasta lui Ilie Năstase se pregătesc de nuntă a înfuriat-o şi mai tare. Ca să-i arate parcă ce a pierdut, Raluca a avut joi seară o apariţie de infarct, cu silicoanele la vedere, notează click.ro.

Când a aflat că fostul ei iubit se pregăteşte de însurătoare cu o altă femeie, Ralucăi Podea i-a crescut tensiunea.“Ce nuntă? Asta e nunta ce fac ăştia doi? Ăştia o fac pentru bani, nu ştiu ei ce-i aia dragoste. E strategie, un scenariu în care intră de dragul de a atrage atenţia asupra lor şi după show. Dacă se căsătoresc, probabil că o fac doar pentru bani! Îmi ies din pepeni şi nu am pentru cine”, a declarat Raluca Podea pentru Click!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/reactia-furibunda-ralucai-podea-dupa-ce-aflat-ca-florin-pastrama-se-insoara-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava