Concert pascal
MOPAN Suceava

Artistul Gheorghe Gheorghiu a avut un moment de sinceritate în timpul unei emisiuni TV, fiind protagonistul unor declarații „picante”. Cântărețul a susținut că dacă n-ar fi căsătorit și-ar petrece o noapte cu Oana Sârbu, iar actrița a reacționat la auzul mărturisirii! Invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, Gheorghe Gheorghiu a acceptat provocarea sosurilor iuți și a răspuns, la un moment dat, unei întrebări incomode! Acesta a declarat că și-ar petrece o noapte alături de Oana Sârbu, dacă nu ar fi căsătorit, scrie click.ro.

În urma declarațiilor făcute de cântăreț, actrița din „Liceeni” a avut o primă reacție.  „Mă amuză ce am auzit. Îl cunosc pe Gigi, de ani de zile, am făcut zeci de spectacole împreună, prin țară. Îmi amintesc de un incident cu un impresar care nu voia să ne plătească și Gigi a alergat cu chitara după el. Era mai sangvin, așa…Vremuri pline de peripeții… Ce să zic? Multe sunt gândurile oamenilor. Mulțumesc, pentru cele frumoase!”, a declarat Oana Sîrbu pentru ego.ro, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/reactia-oanei-sarbu-gheorghe-gheorghiu-declaratii-637146.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava