Concert pascal
MOPAN Suceava

Bob Marley, supranumit „Regele muzicii reggae”, s-a stins din viață la vârsta de doar 36 de ani, pe 11 mai 1981. De-a lungul timpului, la fel ca în cazul unor alte staturi care au dispărut mult prea rapid, cum ar fi Jim Morrison, Elvis Presley, Kurt Cobain sau Michael Jackson, au apărut diverse teorii bizare în legătură cu moartea cântărețului jamaican, notează click.ro.

Robert „Bob” Nesta Marley s-a născut la 6 februarie 1945, în localitatea Nine Mile, în nordul insulei Jamaica din Marea Caraibelor.

Aspectul politic al vieții sale ar putea fi considerat chiar mai important decât cel artistic, Marley reprezentând un veritabil lider politic, spiritual și religios, în 1978 fiindu-i conferită medalia pentru pace din partea Națiunilor Unite.

Cântărețul a început să primească oferte din partea partidelor politice din Jamaica. Bineînțeles, el a refuzat, preferând să-și păstreze o poziție neutră față de conflictele care aveau loc în acea perioadă, potrivit click.ro.

Din păcate, Bob Marley s-a stins din viață atunci când avea doar 36 de ani, pe 11 mai 1981. Tocmai de aceea, trecerea în neființă timpurie a artistului a stârnit mereu controverse. El a fost diagnosticat cu cancer de piele.

Decesul artistului i-a lăsat pe fani cu multe întrebări și așa au luat naștere mai multe teorii, cea mai celebră fiind că ar fi fost asasinat de un agent CIA pe nume „Bill Oxley”, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/primetime/regele-muzicii-reggae-deces-invaluit-in-mister-2340839.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava